Kérdése van? info@metime24.hu

EverBuild Nutrition – DAA 3000™ d-aszparaginsav

6 039 Ft

A hormonális egyensúly és a megfelelő hormontermelés fontos szerepet játszik az általános fizikai teljesítményünkben . A tesztoszteron természetes termelésének ösztönzése úgy tűnik, hogy csak előnyökkel jár, különösen ha annak szintje a szervezetünkben egyébként csökkenő tendenciát mutat. A DAA 3000 a tiszta D-aszparaginsav gyógyszerészeti tisztaságú, minden adalékanyagtól vagy töltőanyagtól mentes.

Elfogyott

Leírás

Előnyök:

  • erősebb libidó, kiegyensúlyozottabb szexuális élet
  • jobb teljesítmény
  • jobb regeneráció
  • száraz izomtömeg
  • gátolja a katabolikus hormonokat
  • természetes összetevőivel stimulálja a tesztoszteronszint termelést

A tesztoszteron hormon felelős az endokrin rendszeren belül, a szexuális vágyért, a makro tápanyagok felszívódásáért, a reproduktív rendszerek szabályozásáért, az állóképesség fenntartásáért és a test jobb általános fizikai állapotáért. Ez a hormon változtatja a tizenéves fiúkat alfahímekké. Sajnos a tesztoszteron szuppresszív és katabolikus hormon – a kortizol (stresszhormon) is csökkentheti az optimális termelését és a kor előrehaladtával is elkerülhetetlen a termelődés csökkenése. A szigorú diéták, melyekből gyakran teljesen hiányoznak a zsírok és szénhidrátok, a tesztoszteronszint átmeneti csökkenéséhez vezethetnek. A D-aszparaginsav készítmény használata természetes segítséget nyújt ezen negatív folyamatok visszafordításához, a létfontosságú “alfahím-hormon” természetes termelésének fokozásával.

Növeld libidódat és az állóképességed, az erődet és az általános teljesítményed a legerősebb természetes tesztoszteron-fokozóval – Everbuild DAA-val.

Csomag súlya: 200 g

Csomag tartalma: 66 adag

Egy adag: 1/2 mérőkanál (3 g)

Javasolt használat: naponta 1 adag étkezés közben

 

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top