Barion Pixel
Kérdése van? info@metime24.hu

EverBuild Nutrition – BETA ALANINE ™ 100%-os gyógyszerészeti tisztaságú

4 220 Ft

Az Everbuild Beta-Alanin a béta-alanint gyógyszerészeti tisztaságban biztosítja. A béta-alanin indítja be a karnozin szintézisét, melynek fő funkciója a hidrogénionok pufferelése.

Készleten

Leírás

Előnyök:

  • erőt ad
  • növeli az izomtömeget
  • növeli az anaerob állóképességet
  • növeli a robbanékonyságot
  • késlelteti a fáradtságot
  • kitolja a savasodást

Amint a beta alanine bejut a szervezetbe, azonnal elindítja a karnozinszintézist. A karnozin előállítása csak akkor történik meg, ha elegendő béta-alanin áll rendelkezésre a szervezetben. Maga a karnozin egy dipeptid, ami leggyakrabban a gyors izomrostokban található. Fő feladata a hidrogénionok pufferelése, ezáltal annak megakadályozása, hogy az izom pH szintje túl alacsonyra süllyedjen. Ha a pH-szint túl alacsony, gyors izomfáradtsághoz (elsavasodáshoz) vezet.

Miért ne töltsük fel szervezetünket egyszerűen karnozinnal? Először is, a karnozin nem szívódik fel jól az emberi szervezetben. A emésztése során a dipeptid molekula csak egy elenyésző része marad stabil. Ezért jobb, ha az elővegyületét az Everbuild Beta Alanine-t használunk.

A testmozgás során a szervezetünkben folyamatosan termelődik a hidrogén (H+), ami az izmok savasodásáért felelős. A beta alanine megakadályozza az izomsavasodás, így ezt használva az edzés végéig megtarthatjuk a kívánt kondíciónkat.

Az Everbuild sorozat minden terméke gyógyszerészeti tisztaságú és minőségű! Rendeld meg a legtisztább terméket a piacon, és élvezd egyedülálló előnyeit!

Egy adag: 2 g

Ajánlott felhasználás: napi 2 adag, edzésnapokon 1 adag edzés előtt

Csomag tartalma: 100 adag

Ajánlások:

Ne lépd túl a napi ajánlott adagot!

Nem helyettesíti a változatos étrendet!

25 ° C alatti hőmérsékleten, hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve tartandó.

 

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top