Kérdése van? info@metime24.hu
Akció!

Elengedés- Hogyan dolgozz fel egy szakítást

15 000 Ft 13 000 Ft

Kapcsolódó kurzus
Kategória:

Leírás

Amikor egy párkapcsolat véget ér, teljesen mindegy, hogy te vagy-e az, aki szakított, vagy a másik fél volt-e, aki kilépett a történetből, minden esetben kialakul egyfajta gyászidőszak. Hidd el, pontosan tudom milyen érzés az, amikor el kell engedni valakit, akit sokszor az életünknél is jobban szerettünk. Pontosan tudom, hogy mit jelent hosszú hónapokat, akár éveket azzal eltölteni, hogy a közös emlékeket éled meg fejben újra meg újra. Azt is tudom, milyen az, amikor remete életmódban vegetálsz, és kérdések sora pörög a nap 24 órájában, a fejedben.

A szívedben azt érzed, mintha egy vesztes csata romjain ülnél, és nem találod önmagad.

Az elveszettség érzése, és a magány ilyenkor felsokszorozódik.

A most következő leckék a saját tapasztalataim alapján épültek fel, így első kézből tudom, hogy mire a végére érsz, egy lélekben erősebb emberként fogsz tudni elindulni egy kiteljesedett, boldog élet felé. Az írásos anyagok mellé készítettem számodra néhány videót, melyben motivációs dolgokat osztok meg veled, hogy lásd, tényleg van kiút az alagút végén.

Szeretnél visszatérni az életbe? Akkor gyere, és kezdjük el!

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top