Kérdése van? info@metime24.hu

Dance2BFit-Táncold magad Fittre!

9 900 Ft

Kapcsolódó kurzus
Kategória:

Leírás

Ez az edzésprogram vérpezsdítő, minden testrészt megmozgató, forró latin ritmusokkal tarkított kurzus, amelyet könnyű lekövetni és már ez első órán remek szórakozást jelent! Minden korosztály számára ajánlott, a legfiatalabbaktól az idősebbekig egyaránt. Észre sem veszed és már is elröppent a táncos alakformáló óra. Ha szeretsz táncolni mindenképpen itt a helyed. Szuper zenék, követhető koreográfiák, zsírégetés, alakformálás és önfeledt jó hangulat. Egy óra, ahol a legfontosabb, hogy jól érezd magad és égjen a kalória. Egy 20 perces rövid edzés során akár több 100 kalóriát égetsz el, miközben növeled az állóképességed és szórakozva edzel. A táncokba beépített gyakorlatokkal erősíted izmaidat és formálod alakod, szinte észrevétlenül.

A mozgás nagyon fontos mindenki számára, mivel a rendszeres testedzés segít a fizikai és szellemi egészségünk fenntartásában. A táncnak mindemellett lélekgyógyító hatása is van. A tánc kortól, nemtől, magasságtól, súlytól független. Abban a pillanatban, amikor táncolsz, s kizárod a külvilágot, valóban az lehetsz, aki csak lenni akarsz, s én ebben segítek neked! 😉

Miért fantasztikus neked ez a kurzus:

 – Bárhol és bármikor elvégezhető. Időt sporolsz, hiszen nem kell órákat töltened az edzőtermben, s az utazással sem kell foglalkoznod, hiszen a saját otthonodban elvégezheted bármikor, a te időbeosztásodnak megfelelően. 

– Semmilyen eszközre nincs szükséged!

-Az edzések intenzitása úgy lett összeállítva, hogy elegendő kalóriát tudsz elégetni ahhoz, hogy elérd a céljaidat.

– Kortól, nemtől, magasságtól, súlytól független.  

– Teljesen a kezdőtől a haladóig bárki elvégezheti, hiszen könnyen elsajátítható mozdulatsorokból áll 

– Az egész kurzus a tiéd megtarthatod több hónapig, így bármikor újra megcsinálhatod, ha szeretnéd.

Hogy működik a kurzus:

Ha ma elkezded, minden héten új leckét fogsz kapni 4 héten keresztül. Bármikor tarthatsz szünetet, ha elfoglalt vagy, így bármikor visszatérhetsz hozzá.

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top