Kérdése van? info@metime24.hu

Chromium Picolinate 200mcg / 100 caps.

2 409 Ft

A krómot mint nyomelemet 1955-ben fedezték fel. 1959-ben ezt az ásványi anyagot az emberi táplálkozás aktív összetevőjeként definiálták. Napjainkban már ismeretes, hogy fontos összetevője szerepe van az inzulin hatékony működésében. Az átlagos egészséges ember teste néhány milligramm krómot tartalmaz, azonban ez a kis mennyiség is fontos szerepet játszik az inzulin hatékonyságának növelésében. Szabályozza a vércukorszintet és energia előállító enzimek aktiválását. Úgy vélik, hogy a legtöbb készételt és előregyártott terméket fogyasztó ember jellemzően kimeríti a króm szintjét. Az étkezési kultúrának köszönhetően ebben a régióban gyakran nem képesek a fogyasztók a napi szükséges mennyiséget bevinni. A jó étrendbeli krómforrások közé tartoznak a teljes kiőrlésű kenyerek és a gabonafélék, a sovány hús, a sajt és néhány fűszer, mint a fekete bors és a kakukkfű. Az élesztő is gazdag krómban.

Cikkszám: 854822007514 Kategóriák: ,

Leírás

Előnyök:

  • Az inzulinnal együtt a króm a test természetes mechanizmusainak létfontosságú a vércukor szintjének szabályozásában
  • Segít az egészséges testsúly elérésében
  • Segít a jó koleszterinszint elérésében
  • Hozzájárul az erek egészségéhez
  • Segíti jó látást

A HAYA LABS Chromium Picolinate 200mcg 100 vagy vegetáriánusoknak 250 kapszulás csomagolásban kapható.

Ajánlott adagolás: A tipikus napi dózis a 100-400 mcg tartományban mozog;

Vegyen be 1 kapszulát, 1-2 alkalommal naponta étkezés közben.

Figyelem:

Ha Ön terhes vagy szoptat, konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt ezt a terméket használná.

Amennyiben cukorbeteg, forduljon szakemberhez a króm pikolinát (króm pikolinát) tervezett szedése előtt, mivel megváltoztathatja az előírt gyógyszerek adagját.

Króm-pikolináttal (Chromium Picolinate) kapcsolatos toxicitás nem áll fenn.

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top