Kérdése van? info@metime24.hu

AMIX Nutrition – WheyPro FUSION protein 500g / 1000g / 2300g / 4000g

6 766 Ft27 990 Ft

 

Amix™ Whey Pure Fusion Protein egy csúcsminőségű tejsavó-fehérje izolátum és koncentrátum keveréke

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

ALACSONY HŐMÉRSÉKLETEN ULTRASZŰRT tejsavó fehérje mátrix

Az Amix™ Whey Pure Fusion Protein egy csúcsminőségű tejsavó-fehérje izolátum és koncentrátum keveréke ( tejsavó fehérje mátrix ), amely finom ízeivel és maximális minőségével tűnik ki. 75-76% fehérjét tartalmaz, amelyet a legmodernebb alacsony hőmérsékleten ultraszűrt folyamattal állítanak elő, mely biztosítja a magas biológiai értéket. Rendkívül tiszta és nagyon jó minőségű tejsavófehérje-koncentrátumot (WPC), izolátumot (WPI) és a tejsavófehérje hidrolizátumot tartalmaz. Ez a Amix_Fusion_protein_tejsavó fehérje mátrix biztosítja a magas biológiai értéket és ezen felül  magas BCAA és L- glutamin tartalommal bír.

Az Amix Nutrition rendkívül korszerű gyártási körülményekközött, a legmodernebb berendezésekkel gyártja a termékeit. Fokozott figyelmet fordítanak a kiváló alapanyag beszerzésére, és annak tesztelésére. Kivétel nélkül prémium minőségű és egyedi íz-élményt biztosító termékekkel büszkélkedik ez a gyártó!

Előnyök:

  • izomtömeg növelése
  • izomminőség helyreállítása
  • erőnövekedés
  • 4 g glutamin adagonként
  • 5,5 g BCAA adagonként
  • cukor helyett steviaval ízesítve
  • emésztőenzim komplexszel kiegészítve

DigeZyme™ multi-enzim complex-szel megerősítve, mely főként amilázból, proteázból, lipázból, cellulázból és laktázból áll.

Javasolt adagolás: 1 adagolókanál fehérje (25g) 180-250ml vízben vagy zsírszegény tejben elkeverve. Fogyaszd naponta 1-3 alkalommal, az igényeidnek megfelelően. 

Allergén figyelmeztetés: A gyártási módszerek miatt tojást, glutént, kagylót, diót és földimogyorót tartalmazhat.

Figyelem: Ne használja ezt a terméket, ha terhes vagy szoptat. A terméket nem gyermekek számára tervezték. Gyerekektől távol tartandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Legfeljebb 25 ° C hőmérsékleten, száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó. A terméket nem használható a változatos étrend helyettesítésére. A gyártó és a forgalmazó nem felel a nem rendeltetésszerű használatból vagy tárolásból eredő károkért.

További információk

Iz

Apple-Cinnamon, Banana, Cookies Cream, Double White Chocolate, Forest Fruits, Chocolate, Chocolate-Coconut, Melon-Yoghurt, Moca-Chocolate-Coffee, Peanut-Choco-Caramel, Pinacolada, Pistachios, Strawberry, Vanilia, Natural

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top