Kérdése van? info@metime24.hu

Amix Nutrition Waxy Go! 2000g

 

Amix™ Nutrition Waxy Go! 2000g

»Rendkívül gyors felszívódás
»Cukor- és gluténmentes
»Jobb, mint a maltodextrin és a dextróz
»Gyorsabb glikogénpótlás
»NEM okozhat gyomorpanaszokat, görcsöket vagy puffadásokat

Leírás

 

Ízek: természetes, gyümölcs puncs.

Nettó súly: 2000g.

WaxyGo! egy egyedülálló, cukormentes termék, amely kiváló minőségű hosszú láncú komplex szénhidrátokat tartalmaz, amelyek speciálisan feldolgozott, nagy molekulatömegű viaszos kukoricakeményítőből származnak. Valójában a viaszos kukoricakeményítő molekulatömege nagyobb, mint a maltodextriné, és a szőlőcukor tehát képes gyorsabban mozogni a gyomorban, mint a dextróz vagy a maltodextrin!

WaxyGo! természetesen gazdag amilopektin glükóz-polimerben, magas a molekulatömege, gazdag rendkívül könnyen felszívódó elágazó elágazású poliszacharidban, és gyorsan feltölti az energiát . Ezen felül a kukoricakeményítő a WaxyGo-ban nagyon alacsony ozmolaritással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy épségben gyorsan és könnyedén átjuthasson a véráramba.

WaxyGo! ideális szénhidrátforrás bármilyen szintű sportoló számára.

Előnyök:

»Rendkívül gyors felszívódás
»Cukor- és gluténmentes
»Jobb, mint a maltodextrin és a dextróz
»Gyorsabb glikogénpótlás
»NEM okozhat gyomorpanaszokat, görcsöket vagy puffadásokat

A szénhidrátok hozzájárulnak a normál izomműködés helyreállításához (összehúzódás) az erősen intenzív és / vagy hosszan tartó testmozgás után, ami izomfáradtsághoz és a vázizmok glikogénkészleteinek kimerüléséhez vezet.

A jótékony hatás minden forrásból származó szénhidrátfogyasztással érhető el, 4 g / testtömeg-kg teljes bevitel mellett, az első 4 órán belül, de legkésőbb 6 órán belül, nagyon intenzív és / vagy hosszú tartós testmozgás, ami izomfáradtsághoz és a vázizomzat glikogénkészleteinek kimerüléséhez vezet.

Ajánlott adagolás: Az alapadag 75 g (2 gombóc). Naponta 1-3 adagot kell bevenni, a napi igénytől függően
szénhidrát. Edzés előtt vagy közvetlenül edzés után vegye be.

Elkészítés: Keverjen össze 2 gombóc (75 g) WaxyGo-t! 200 ml vízzel és alaposan keverjük 1-2 percig. Adja hozzá a maradék szükséges mennyiségű vizet, és ismét alaposan keverje meg.

 

További információk

Iz

Pure-Natural, Fruit Punch

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top