Kérdése van? info@metime24.hu

AMIX Nutrition – Water Bottle, 2.2 Liter

2 490 Ft

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Az Amix 2,2l vizes palack praktikus palack, amely lehetővé teszi a megfelelő hidratálást. A 2,2 liter űrtartalom megfelel az emberi napi átlagos vízigénynek, és az áttetsző burkolat megkönnyíti a fogyasztás nyomon követését. A robusztus rekonstrukció ideális az edzőteremhez, de különféle szabadtéri sportok gyakorlásához is. A mindkét kezére erős robusztus tartó kényelmet nyújt, és a széles betöltőnyílás lehetővé teszi a folyadékok gyors feltöltését, a por beöntését és a könnyebb tisztítást.

A TERMÉK JELLEMZŐI
»A napi ajánlott vízfogyasztás 2,2 liter
»Rozsdamentes acélból készült csavaros kupakkal és erős nejlonhevederrel rendelkezik
»Egyedülállóan kialakított légbeömlő sapkája kevesebb kiömlést eredményez
»Eastar ™ gyantából készült
” BPA mentes
»Tökéletes edzőtermekhez, túrázáshoz, és még az irodában is kényelmes
»Tisztítás: kézi mosás mosószerrel vagy ecettel, szódabikarbónával vagy edényszappannal és csapvízzel . A 120 fokot meghaladó hővel tisztító mosogatógépek megvetemedhetik az üveget, de a kupak biztonságosan tisztítható a mosogatógépben is.

További információk

Szin

Black, Blue, Green, Pink, Red, Violet

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top