Kérdése van? info@metime24.hu

AMIX Nutrition – Tribu 90% with ZMA® 1200mg 90tbl

8 150 Ft

A Tribu ZMA® kombinálja a magasan hatékony Tribulus Terrestris növényi kivonatot, a szteroid szaponinok magas koncentrációjával (90%) és a ZMA® szabadalommal védett ásványi komplexummal (cink, magnézium és B6 vitamin szinergikus keveréke). Ennek köszönhetően támogatja a tesztoszternoszint növekedését, amely következménye a gyorsabb izomtömeg növekedés és a regeneráció javulása. Szintén javítja a libidót és a szexuális funkciókat, beleértve a spermatogenézist is.

Elfogyott

Cikkszám: 8594159534728 Kategória:

Leírás

Termékleírás:

A Tribu ZMA® kombinálja a magasan hatékony Tribulus Terrestris növényi kivonatot és a ZMA® szabadalommal védett ásványi komplexumot. A Tribulus Terrestris természetes kivonat, a szteroid szaponinok magas koncentrációjával (90%) rendelkezik, amelyek támogatják a tesztoszteronszint növekedését a libidó és a szexuális funkciók javulását, beleértve a spermatogenézist is. A ZMA® cink, magnézium és B6 vitamin szabadalommal védett szinergikus kombinációja (L-OptiZinc®-US Patent 5,278,329).

A Tribu ZMA® és az előnyei:

  • 100%-ban természetes termék – a Tribulus és a ZMA ásványi komplexum kombinációja
  • Növeli a tesztoszteronszintet
  • Növeli az izomtömeg stabilitását
  • Energiát biztosít és javítja a regenerációt
  • Támogatja az egészséges libidót és a spermatogenézist

 

Összetétel:

Tribulus Terrestris, ZMA® (cink L-monometionin szulfát és L-aszpartát formájában; magnézium-citrát, magnézium-oxid, piridoxin HCL), csomósodásgátló szerek: mikrokristályos cellulóz; stabilizátorok: maltodextrin, kalcium-foszfát, kroszkarmellóz-nátrium, csomósodásgátló anyagok: magnézium-sztearát, szilícium-dioxid.

 

Adagolás:

Fogyasszon 2 tablettát este, elalvás előtt, amelyhez igyon megfelelő mennyiségű vizet.

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top