Kérdése van? info@metime24.hu

Amix Nutrition – Quercetin with Bromelain Plus / 120 caps

8 990 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 8594060008943 Kategóriák: ,

Leírás

120 kapszula. Nettó súly: 92,4g (0,77g / kapszula)

A kvercetin (növényi flavonol sok gyümölcsben és zöldségben található) és a Bromelainu (ananász proteolitikus enzimje) cinkkel, C-vitaminnal és csipkebogyó kivonattal kombinálva.

A C-vitamin a csipkebogyó kivonat kombinációjával támogatja az immunrendszer normális működését. A csipkebogyó tökéletes antioxidáns, amely támogatja a légzőszervek egészségét.

A cink többek között hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez.

Javasolt felhasználás: naponta 2 kapszulát vegyen be étkezés közben.

Allergén figyelmeztetés: tejet, tojást, szójababot, glutént és kagylót felhasználó gyárban készül.

Figyelem: Ne használja ezt a terméket, ha terhes vagy szoptat. A terméket nem gyermekek számára tervezték. Gyerekektől távol tartandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! 25 ° C-ot meg nem haladó hőmérsékleten, száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. A gyártó és a forgalmazó nem felel a nem rendeltetésszerű használatból vagy tárolásból eredő károkért.

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top