Kérdése van? info@metime24.hu

Amix Nutrition – ProVegan BetaGlucan 400mg / 60 vegán kapszula

5 390 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 8594159534117 Kategóriák: ,

Leírás

A GreenDays® ProVegan BetaGlucan növényi kapszula V-Caps® Plus étrend-kiegészítő az immunitás és a természetes védekezés támogatásához.

A Betaglucan egyedülálló természetes komplex szacharid. Korszerű technológiai eljárással állítják elő kiváló minőségű élesztő – saccharomyces cerevisiae – sejtfalakból. Min. 80%-os tisztasága  biztosítja a magas hatékonyságot.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normális működésének fenntartásához.

Ajánlott adagolás: Naponta 1 kapszulát vegyen be. Bő vízzel mossa le.

Allergén figyelmeztetés: tejet, tojást, szójababot, glutént és kagylót felhasználó gyárban készül.

Figyelem: Ne használja ezt a terméket, ha terhes vagy szoptat. A terméket nem gyermekek számára tervezték. Gyerekektől távol tartandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! 25 ° C-ot meg nem haladó hőmérsékleten, száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. A gyártó és a forgalmazó nem felel a nem rendeltetésszerű használatból vagy tárolásból eredő károkért.

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top