Barion Pixel
Kérdése van? info@metime24.hu

Amix Nutrition Peruvian Maca 120 caps

7 174 Ft

Amix Nutrition Peruvian Maca 120 caps

»Támogatja a testi és lelki egészséget
»Fokozza az állóképességet és a vitalitást
»Támogatja a szexualitást

Elfogyott

Leírás

A maca-t évszázadok óta használják a perui emberek az állóképesség, a szexualitás és a vitalitás támogatására. Ez egy természetes hormon-kiegyensúlyozó, amely nagy előnyöket nyújt mind a férfiak, mind a nők számára.

Előnyök:

»Támogatja a testi és lelki egészséget
»Fokozza az állóképességet és a vitalitást
»Támogatja a szexualitást

Ajánlott adagolás: Naponta kétszer 1 kapszulát vegyen be bő vízzel, vagy képzett egészségügyi szakember utasítása szerint.

 

 

Figyelmeztetés: ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, feltétlenül konzultáljon kezelőorvosával vagy egészségügyi tanácsadójával bármilyen táplálékkiegészítő termék fogyasztását megelőzően!

Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére, nem helyettesítik a kiegyensúlyozott étrendet! Feltétlenül tartsa be a termékek alkalmazására vonatkozó gyártói utasításokat!

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top