Kérdése van? info@metime24.hu

AMIX Nutrition – Performance Amix® HMB 1500mg 90cps

5 090 Ft

A HMB a szervezet természetes anyaga, amely a katabolikus hormonszabályozást támogatja, ezáltal az anti-katabolikus és az anabolikus folyamatokat is erősíti. Ezáltal az izmok tömegét és erejét egyaránt növeli.

Elfogyott

Cikkszám: 8594060006079 Kategóriák: , ,

Leírás

Termékleírás:

A HMB a szervezet természetes anyaga, amely a katabolikus hormonszabályozást támogatja, ezáltal az anti-katabolikus és az anabolikus folyamatokat is erősíti. Az izmok tömegét és erejét egyaránt növeli. Felgyorsítja a szervezet regenerálódását.

Ajánlott adagolás: Vegyen be 1 kapszulát naponta 3 -szor. Az ajánlott adag 3 g naponta.

Összetevők: béta-hidroxi-béta-metil-butirát, zselatinkapszula (tiszta zselatinból, vízből, festékből: titán-dioxidból), csomósodásgátló anyagok: magnézium-sztearát, szilícium-dioxid

Allergén figyelmeztetés: Nyomokban tejet, tojást, szójababot, glutént, kagylót, diót és földimogyorót tartalmazhat. Figyelmeztetés: Ne használja ezt a terméket, ha terhes vagy szoptat. A terméket nem gyermekek számára tervezték. Gyerekektől távol tartandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Ennek az étrend -kiegészítőnek a fogyasztását konzultálnia kell egészségügyi szakemberével. Legfeljebb 25 ° C hőmérsékleten, hűvös, száraz helyen, napfénytől védve tárolandó. A termék nem használható változatos étrend helyettesítésére. A gyártó nem felel a nem rendeltetésszerű használatból vagy tárolásból eredő károkért.

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top