Kérdése van? info@metime24.hu

Amix Nutrition – Osteo Gelatin Caps / 200 cps

4 886 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 8594159531710 Kategóriák: , ,

Leírás

Kollagén-hidrolizátum és MSM (metil-szulfonil-metán) kombinációja.

A képletet dúsítja az MSM (metil-szulfonil-metán), amely szervesen kombinált kén forrása, amely a kollagén rostok előállításában játszik szerepet.

A zselatin biztosítja a kollagén összetevőit, amely a bőrben, az ínszalagokban, a porcban, a csigolyatárcsákban, az ízületi bélésekben, a kapilláris falakon, valamint a csontokban és a fogakban található kötőszövet alapja.

Ajánlott adagolás: naponta 6-10 kapszulát vegyen be, lehetőleg éhgyomorra, vagy az egészségügyi szakember utasítása szerint.

Összetevők: kollagén-hidrolizátum, zselatin kapszula (tiszta zselatinból, vízből, festékből: titán-dioxid), metil-szulfonil-metán, csomósodásgátlók: magnézium-sztearát, szilícium-dioxid

Allergén figyelmeztetés: tojást, glutént, kagylót, diót és földimogyorót felhasználó üzemben készül.

Figyelmeztetés: Ha terhes vagy szoptat, kérje egészségügyi szakember tanácsát a termék használata előtt. A terméket nem gyermekek számára tervezték. Gyerekektől távol tartandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Ennek az étrend-kiegészítőnek a fogyasztása előtt javasolt konzultálnia orvosával. Legfeljebb 25 ° C hőmérsékleten, száraz, hűvös helyen, napfénytől távol tárolandó. A terméket ne használd a változatos étrend helyettesítésére. A gyártó és a forgalmazó nem felel a nem rendeltetésszerű használatból vagy tárolásból eredő károkért.

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top