Kérdése van? info@metime24.hu

AMIX Nutrition – MuscleCore® DW – CreAge® Concentrated 120cps BOX

7 768 Ft

A MuscleCore® CreAge ™ a kreatin -kiegészítők új generációja

Készleten

Cikkszám: 8594159537293 Kategóriák: ,

Leírás

Termékleírás:

A MuscleCore® CreAge ™ a kreatin -kiegészítők új generációja a koncentrált kreatin -HCl -tartalom miatt.
A kreatin-hidroklorid (hidroklorid) a kreatin só formája, amely nagyobb oldhatóságot és nagyobb hozzáférhetőséget tesz lehetővé, mint a hagyományos kreatin-monohidrát. A kreatin -HCl nem okoz puffadást vagy vízvisszatartást, és nincs szükség feltöltési fázisra vagy ciklusra.
A MuscleCore® CreAge ™ 750 milligramm kreatin -HCl -t biztosít kapszulánként. Ez a professzionális erőformula sportolók, testépítők és bárki, aki keményen edz az edzőteremben. A formula Methocel® CRT-t (Controlled Release Support Systém) tartalmaz a maximális és tartós hatás érdekében.
Előnyök:
 – Magas koncentrációjú formula
 – Nincs betöltési fázis
 – Növeli az erőnlétet és az állóképességet 
 – CRT-ket tartalmaz
Ajánlott adagolás:
Vegyen be 2-4 kapszulát egy pohár vízzel, lehetőleg 30-45 perccel edzés előtt.
Az edzésen kívüli napokon 2-4 kapszulát vegyen be a nap folyamán.
A kreatint használó sportolóknak megfelelő mennyiségű vizet kell fogyasztaniuk (napi 2-3 liter), hogy maximalizálják a hidratációt és javítsák az anyagcsere-funkciókat.
Az eredmények maximalizálása érdekében rakja össze a MuscleCore® Amino Tabs és CreaPep® termékeket.

 

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top