Kérdése van? info@metime24.hu

Amix Nutrition – KetoLean® Keto Powder Shake 600g

8 850 Ft

Keto Powder Shake, ketogén diéta étrendhez, BHB-t és természetes MCT olajokkal, kókuszolaj és tejsavó fehérje felhasználásával készül.

» Remek ízű shake
» Támogatja a fogyást
» Használatakor a tested zsírt éget üzemanyagként
» Gyors és hosszantartó energia
» Ketogén diéta étrendhez kifejlesztve
» Elősegíti a teljesítmény növekedését és az energiaszint növekedést

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

Amix Nutrition – KetoLean® Keto Powder Shake egyedülálló, ketogén diéta étrendhez szinte elengedhetetlen, porított étrend-kiegészítő ízletes turmix készítéséhez goBHB® béta-hidroxi-butirát tartalommal, amelyek a goMCT ™ olajok (közepes láncú trigliceridek), kókuszdióolaj és tejsavó fehérje felhasználásával készülnek.

A ketózisban az anyagcsere-állapot zsírsavakat használ energiaforrásként glükóz (ismertebb nevén cukor) helyett.
Amikor a test ketózis állapotban van, háromféle ketont termel. Ez a három keton az acetoacetát,az aceton,és a béta-hidroxi-butirát (goBHB®). A GoBHB® a leghatékonyabb, így  a tested hatékonyabban használja energiaként, mint más anyagokat. Az alacsony szénhidráttartalmú étrend során, amikor a glükóz már nem áll rendelkezésre, a tested és az agyad a BHB-t fogja használni elsődleges energiaforrásként. A goMCT ™ és a goBHB® sóknak köszönhetően a szervezet a glükóz (cukor) égetése helyett átáll a zsírégetésre, ezt a forrást használja üzemanyagforrásként a működéhez, így zsírraktáraidat extrém gyorsan használod el, energiává alakul!

Előnyök:

» Remek ízű shake
» Támogatja a fogyást
» Használatakor a tested zsírt éget üzemanyagként
» Gyors és hosszantartó energia
» Ketogén diéta étrendhez kifejlesztve
» Elősegíti a teljesítmény növekedését és az energiaszint növekedést

A BHB keton – ketózis

A BHB egy keton test. A ketonok olyan molekulák, amelyek a májban képződnek zsírból és energiaként kerülnek felhasználásra glükóz hiányában. A glükóz általában az energia elsődleges forrása, és amikor szintje drasztikusan lecsökken, a szervezet zsírokat használ üzemanyagként. A ketózis az a folyamat, amely során a zsírok ketonokká alakulnak. A kérdés tehát: képesek-e az exogén ketonok a testet a ketózis állapotába hozni és fenntartani azt? Először is különbséget kell tenni a táplálkozási ketózis vagy ketogenezis, amely a keton testek kialakulása a májban a ketogén étrend által; valamint a ketonémia között, amely a keton testek jelenlétét jelenti a vérben. Az exogén ketonok fogyasztása a ketonémiát segíti elő és nem a táplálkozási ketózist.

A keton testek vagy ketonok az anyagcsere melléktermékei, amelyek akkor keletkeznek, amikor a szervezet cukor helyett zsírt használ az energia előállítására. Ekkor a sejtek úgy fogják érzékelni, hogy áll rendelkezésre cukor és zsírt fognak használni energiaforrásként. Ez a fő érv amellett, hogy a BHB alapú termékünket fogyassza: irányított módon növeli a ketontesteket a vérben.

A ketogén súlykontrollhoz kínálta  megoldás kulcspontjai

A BHB (béta-hidroxi-butirát) az első olyan étrend-kiegészítő, amely kiváltja a ketózis metabolikus állapotát.
BHB bevitellel a szervezetünk anyagcsere útján-, és biokémiai reakciókkal „feldolgozza” azt, így hozzájárul a test zsírégetés általi energiaellátásához, mivel felgyorsítja a felhalmozódott zsírok elégetését. Ez azért lehetséges, mert a ketogén étrend szerinti működésre készteti a testet, viszont sokkal gyorsabb és azonnali módon.

Csökkentetni tudjuk az étvágyat a ketózis állapotának kiváltásakor és szervezetünk zsírt használ majd fel egyedüli energiaforrásként. Nincs szénhidrát bevitel, sem pedig annak következménye, a glükóz igény, és így elkerülhető a további cukorfogyasztás.
Szerveztünk így már nem halmoz fel többlet „felesleges zsírokat”, mivel csökkenti a lipogenezist (kémiai reakció, amely szintetizálja az észteresített hosszú láncú savakat, hogy triglicerid tartalékot alakítson ki).

Ez a zsírok mozgását okozza, mivel növeli a lipolízist (anyagcsere folyamat, amely révén a szervezet lipidjei átalakulnak, hogy zsírsavakat és glicerint alkossanak az energia igény fedezésére). Ez a lipogenezissel ellentétes kémiai és biokémiai reakció.
A felhalmozódott zsírok elégetésével fogyunk, hiszen növeljük a glikogenezist, mert szervezetünk energiát állít elő a zsír elégetésével, miközben próbálja átalakítani a zsírokat glükózzá, elindítva ezzel a fogyás folyamatát.
Ez elősegíti a fehérjék termikus hatását.
Csökkenti az inzulinnal szembeni ellenállást a májban az által, hogy csökkenti a vér inzulin szintjét elkerülve a glükóz emelkedést és csökkenést, valamint az édesség evés iránti igényt.

További információk

Iz

Dutch Chocolate, French Vanilia, Creamy Strawberry

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top