Kérdése van? info@metime24.hu

AMIX Nutrition – IsoPrime CFM® Isolate 1000g/2000g

15 847 Ft29 397 Ft

AMIX Nutrition IsoPrime CFM® Isolate 1000g./2000g.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Az IsoPrime CFM® egy kiváló minőségű tejsavófehérje izolátum, amely 90% fehérjét tartalmaz, és magas biológiai értéket biztosít.

Ez a kiváló minőségű termék gyorsan emészthető a szervezet számára. A savófehérjében természetesen megtalálható aminosavak teljes spektrumát szállítja, beleértve a BCAA-k legnagyobb koncentrációját, valamint más esszenciális aminosavakat. A CFM® gyakorlatilag zsír- és laktózmentes!

Előnyök:

»A fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez
»A fehérje hozzájárul az izomtömeg fenntartásához
»Kivételesen magas fehérjetartalom (90%)
»Nagyon alacsony laktóztartalom
»Kiváló keverhetőség
»Aszpartám mentes
»Szukralózzal édesítve Splenda®

Ajánlott adagolás: Keverjen össze 1 adagolókanál ( 35 g) Amix ™ IsoPrime CFM®-t 200-300 ml hideg vízzel vagy alacsony zsírtartalmú tejjel. Használjon turmixgépet vagy kézi shakert, keverje 30 másodpercig. Az étkezések között naponta 1-3 adagot fogyasszon a napi fehérjeigénytől függően.

 

 

További információk

Iz

cookies cream, forest fruits, moca-choco-coffee, peanut-chocolate-caramel, pinacolada, strawberry, pistachios, double white chocolate, natural, chocolate, chocolate-coconut, banana, apple-cinnamon, vanilla

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top