Barion Pixel
Kérdése van? info@metime24.hu

AMIX Nutrition – Hydro Beef Protein High Class Proteins 1000g/2000g

12 814 Ft21 600 Ft

Valódi PROLIANT HEALTH HYDROBEEF ™ hidrolizált marhafehérje.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Termékleírás

Amix HIGH CLASS HYDROBEEF

Valódi PROLIANT HEALTH HYDROBEEF ™ hidrolizált marhafehérje.

Az Amix™ HydroBeef™ Peptid Protein az új Amix™ High-Class sorozat egyik kulcsterméke, kizárólag a legjobb minőségű összetevőkből, olyan sportolóknak és testépítőknek fejlesztve, akik garantált eredményt várnak, kompromisszumok nélkül! Ez a kivételes marha fehérje kiegészítő magas biológiai értékét az olyan forradalmi eljárásoknak köszönheti, mint a hidrolízis, finomítás, kivonás.

Az Amix™ HydroBeef™ Peptid Protein rendkívül könnyen oldódó, jellegzetes ízvilágú állati fehérje, melyet friss, nyers marhából állítottunk elő, és egyedi PepForm™ Peptide Triple-Matrix és lactobacillus sporogenes LactoSpore® összetevőkkel tettünk tökéletessé.

Előnyei:

  • Segíti az izomtömeg növekedést
  • Meggátolja az izomtömeg lebomlását
  • Stevia-kivonattal és Sucralose-al édesített
  • 300%-kal több grammonkénti fehérje egy átlagos steak-hez képest
  • Valódi Hydrobeef™-el, melyet a svéd Prollant Health cég készít
  • Aszpartám mentes
  • Jól oldódik

Javasolt adagolás:

Keverj 40g (2 mérőkanál) fehérjét 300ml vízbe, vagy zsírszegény tejbe. Használj keverőgépet vagy az Amix™ shakert. Fogyaszd naponta 1-3 alkalommal, a fehérjeigényednek megfelelően.

További információk

Iz

Double Chocolate Coconut, Moca Chocolate Coffee, Peanut Chocolate Caramel, Wild Chocolate Cherry

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top