Kérdése van? info@metime24.hu

AMIX Nutrition – HMB 120 caps

7 000 Ft

A HMB a szervezet természetes anyaga, amely a katabolikus hormonszabályozást támogatja, ezáltal az anti-katabolikus és az anabolikus folyamatokat is erősíti. Ezáltal az izmok tömegét és erejét egyaránt növeli.

Elfogyott

Cikkszám: 8594159531826 Kategória:

Leírás

Termékleírás:

A HMB a szervezet természetes anyaga, amely a katabolikus hormonszabályozást támogatja, ezáltal az anti-katabolikus és az anabolikus folyamatokat is erősíti. Az izmok tömegét és erejét egyaránt növeli. Felgyorsítja a szervezet regenerálódását.

Összetevők:
HMB (3-hidroxi-3-kalcium methylbutyrát), zselatin kapszula, csomósodásgátlók: magnézium-sztearát, szilícium-dioxid

Átlagos tápanyag információ – 100 g termék:
Energia érték 338 kJ
Fehérje – protein 18.6 g
Zsírok 0.6 g
Hatóanyagtartalom – 1 kapszula:
HMB 500 mg

Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Tárolja száraz helyen, 25 ° C alatt! Óvja a közvetlen napfénytől! Gyerekek, terhes és szoptató nők ne fogyasszák. Tartsa távol a gyermekektől. Minimális szavatosság a csomagoláson feltüntetve.

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top