Kérdése van? info@metime24.hu

Amix Nutrition – Gold Whey Protein Isolate 2280g

26 692 Ft

Amix ™ Gold Whey Protein Isolate

»a fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez
»a fehérje hozzájárul az izomtömeg fenntartásához
»kiválóan oldódik
»alacsony zsír- és szénhidráttartalom

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Az Amix ™ Gold Whey Protein Isolate egy kiváló minőségű tejsavó fehérje izolátum, kimagasló biológiai érték mutatókkal. Ez a kiváló minőségű termék gyorsan emészthető a szervezet számára, és páratlan aminosav-összetételt biztosít, ami természetesen a tejsavófehérje velejárója, beleértve a legmagasabb BCAA-koncentrációt, valamint más esszenciális aminókat.

Előnyök:
»a fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez
»a fehérje hozzájárul az izomtömeg fenntartásához
»kiválóan oldódik
»alacsony zsír- és szénhidráttartalom

Ajánlott adagolás: keverjen össze 1 adagolókanál ( 30 g) Amix ™ Gold Whey Protein Isolate fehérje izolátum -ot 300 ml hideg vízzel. Használjon turmixgépet vagy kézi shakert, keverje 30 másodpercig. Az étkezések között naponta 1-3 adagot fogyasszon, a napi fehérjeigénytől függően. Az adagolókanalat a csomag tartalmazza, de szállítás közben a flakon aljára telepedhet.

Összetevők (semlegesek): Tejsavófehérje-izolátum, szójalecitin

Allergén figyelmeztetés: A gyártási módszerek miatt tojást, glutént, kagylót, diót és földimogyorót tartalmazhat.

Figyelem: Ne használja ezt a terméket, ha terhes vagy szoptat. A terméket nem gyermekek számára tervezték. Gyerekektől távol tartandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Legfeljebb 25 ° C hőmérsékleten, száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolandó. A terméket nem használható a változatos étrend helyettesítésére. A gyártó és a forgalmazó nem felel a nem rendeltetésszerű használatból vagy tárolásból eredő károkért.

További információk

Iz

Vanilia, Netural, Chocolate, Orange, Pineapple Coconut Juice, Natural Vanilia, Natural Chocolate, Chocolate Peanut Butter, Banana, Mint Chocolate

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top