Barion Pixel
Kérdése van? info@metime24.hu

Amix Nutrition – Glutamine + BCAA powder – 530g / 1000g

11 289 Ft15 690 Ft

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

A Glutamine + BCAA elágazó láncú aminosavakat tartalmaz, optimális arányban 2: 1: 1 és ugyanannyi mikronizált L-glutamint .

Az L-glutamin a szervezetben a legelterjedtebb aminosav, amely a vázizomzat szabad aminosav-készletének több mint 60% -át, és az összes keringő aminosav 20% -át teszi ki.

A BCAA aminosavak a fehérje építőkövei, amelyek hozzájárulnak az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához. Ezen esszenciális aminosavak (L-leucin, L-izoleucin, L-valin) kombinációja kb. az összes izomfehérje 33% -a.

Előnyök:

  • 10 000 mg BCAA és L-glutamin adagonként
  • jó ízű
  • ajánlott adagolás: az alap napi adag 2 adagolókanál(10 g). Fogyasszon 1 adagolókanállal (5 g) kb. 30-60 perccel edzés előtt és 1 adagolókanállal (5g) edzés után. Keverjen össze 1 adagolókanál port 250-300 ml vízzel vagy más folyadékkal.

További információk

Iz

FRESH JUICY ORANGE, MANGO DELICIOUS, FRESH LEMON-LIME, FRESH PINEAPPLE, COLA BLAST, FOREST FRUITS

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top