Kérdése van? info@metime24.hu

Amix Nutrition Ecdy-Sterones 90cps BOX

10 863 Ft

Amix™ Ecdy-Sterones 90cps BOX

Az Ecdy Sterones ötvözi a kiváló minőségű Beta Ecdysterone-t és az egyedülálló tesztoszteron-erősítő komplexet, amely vad Yam gyökér kivonatból, Maca Root kivonatból, Damiana, Gamma Oryzanol és Testofen® görögszéna kivonatot tartalmaz.

Készleten

Leírás

Az Ecdy Sterones ötvözi a kiváló minőségű Beta Ecdysterone-t és az egyedülálló tesztoszteron-erősítő komplexet, amely vad Yam gyökér kivonatból, Maca Root kivonatból, Damiana, Gamma Oryzanol és Testofen® görögszéna kivonatot tartalmaz. Ajánlott adagolás: Naponta 3 kapszulát vegyen be edzés előtt. Az edzésen kívüli napokon reggel vegye be étkezés közben. Használja ezt a terméket max. 8 héten keresztül, majd tartson 4 hét pihenőt. ciklus.

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top