Kérdése van? info@metime24.hu

Amix Nutrition – Crea-Trix™ 824g / lemon

8 199 Ft

Kategóriák: ,

Leírás

Nettó súly: 824 g

Ne elégedjen meg a hétköznapi kreatinnal, amikor a kreatin komplexum összes előnyét élvezheti!

A Crea-Trix ™ egy exkluzív és egyedülálló kreatin komplexum, amely 6 leghatékonyabb kreatin formát ötvöz, mint például kreatin-monohidrát, kreatin-etil-észter-HCL, tri-kreatin-malát, tri-kreatin-citrát, di-kreatin-malát és Kre-Alkalyn®.

A kreatin növeli a fizikai teljesítőképességet rövid távú, nagy intenzitású testmozgás során. A jótékony hatás napi 3 g kreatin bevitelével érhető el.

Javasolt adagolás: keverjen össze 1 adagolókanál (20,6 g) Crea-Trix ™ -et 200-300 ml vízzel vagy más itallal, és azonnal igya meg. Használja kb. 30-60 perccel edzés előtt. A Crea-Trix ™ -et használó sportolóknak elegendő mennyiségű vizet kell fogyasztaniuk a maximális hidratáció és az anyagcsere-funkciók fokozása érdekében.

Összetevők: maltodextrin (glükózpolimerek), kreatin-monohidrát, savanyítószer: citromsav; Kreatin-etil-észter-HCL, dikalcium-foszfát, savanyító szer: Nátrium-karbonát; Tri-kreatin-malát, tri-kreatin-citrát, di-kreatin-malát, dikálium-foszfát, dinátrium-foszfát, kreatin Kre-Alkalyn®, béta-alanin, aroma, festék: (gyümölcsütő aroma – cékla kivonat); édesítőszerek: szukralóz Splenda® és aceszulfám-K; csomósodásgátló: szilícium-dioxid

Allergén figyelmeztetés: tojást, glutént, kagylót, diót és földimogyorót felhasználó üzemben készül.

Figyelmeztetés: Ha terhes vagy szoptat, kérje egészségügyi szakember tanácsát a termék használata előtt. A terméket nem gyermekek számára tervezték. Gyerekektől távol tartandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Ennek az étrend-kiegészítőnek a fogyasztása előtt javasolt konzultálnia orvosával. Legfeljebb 25 ° C hőmérsékleten, száraz, hűvös helyen, napfénytől távol tárolandó. A terméket ne használd a változatos étrend helyettesítésére. A gyártó és a forgalmazó nem felel a nem rendeltetésszerű használatból vagy tárolásból eredő károkért.

 

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top