Kérdése van? info@metime24.hu

AMIX Nutrition – ChampION™ Sports Fuel (1000 ml)

6 881 Ft

A Champion ™ Sports Fuel egy hipotóniás sportital.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

Termékleírás

A Champion ™ Sports Fuel egy hipotóniás sportital, mely 3 féle szénhidrát ötvözésével ellát minket energiával és olyan hasznos anyagokkal, mint az L-karnitin, nátrium, magnézium, kálium, taurin, L-citrullin malát és béta alanin.

Ez az ásvanyi, valamint aktív anyagok komplexe támogatja a szervezet gyorsabb regenerációját és a megfelelő hidratáltságot. Kellemes, frissítő íze van, mindezek felett pedig nem tartalmaz koffeint, ill. aszpartámot.

 

További információk

Iz

Black Currant, Blue Grapes, Fruit Punch, Green Apple, Juicy Orange, Kiwi, Lemon-Lime, Multi Fruit, Pineapple, Pink Grapefruit, Red Raspberry, Sour Cherry, Strawberry, White Grapefruit

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top