Kérdése van? info@metime24.hu

AMIX Nutrition – CEE Creatine Ethyl Ester 120 tabs

5 350 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 8594159535572 Kategóriák: ,

Leírás

Termékleírás:

Szorozza meg a kreatin hatását az erő és izomtömeg maximalizálására CEE AMIX kreatin-etil észterrel. A kreatin kiegészítés minden bizonnyal a fitnesz és testépítés területének egyik legfontosabb és leghasznosabb felfedezése. A kreatin monohidrát bizonyítottan rendkívül hatékonyan növeli az erőt, izomtömeget és az általános sportteljesítményt. A hagyományos kreatin monohidrát felszívódása nem a leghatékonyabb, erősen függ a sejtek befogadóképességétől. A Creatine Ethyl Ester HCl egy rendkívül jól oldódó kreatin, ami hatékony felszívódást és a stabilitást jelent. Ahelyett, hogy feltöltené a testét kreatinnal a megfelelő felszívódásban reménykedve, alkalmazzon kreatin-etil-észtert, ami közvetlenül az izomsejbe hatol be, 30-40-szer több hasznosulási képességgel. Nincs több feltöltés, puffadás, görcsök vagy kiszáradás. A legtöbb felhasználó a különbséget már az első adagnál észleli.
Összetevők: kreatin etil-észter CEE AMIX: kreatin-etil-észter-hidroklorid, zselatin kapszulák, csomósodást gátló: magnézium-sztearát, szilícium-dioxid

Felhasználási javaslat: sportteljesítmény növelésére 3-6 tabletta 30-45 perccel testedzés előtt

Átlagos tápanyagtartalom/100 g
Energia érték 1513.5 kJ
Fehérje – protein 82 g
Szénhidrát 7,2 g
Zsírok 1.3 g

 

Hatóanyag tartalom /1 tabletta
Creatin Ethyl Ester HCL 600 mg

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top