Barion Pixel
Kérdése van? info@metime24.hu

AMIX Nutrition – CarniShot 3000mg 20 x 60 ml

8 442 Ft

Amix ™ CarniShot 3000 egy szuper koncentrált L-karnitin taurinnal és B6-vitaminnal kombinálva.

Leírás

Termékleírás

Az Amix ™ CarniShot 3000 egy szuper koncentrált L-karnitin taurinnal és B6-vitaminnal kombinálva. Az L-karnitin feladata, hogy segítse szervezetünket a zsírok metabolizmusában, a sejtek mitokondriumaiba szállítva, hogy később energiaforrásként felhasználhassák.

A Carnishot 3000 magas L-karnitin koncentrációt tartalmaz, ez az egyik legmagasabb koncentrációjú termék a piacon. A Carnishot 3000 tartalmaz továbbá Taurint, egy neurotranszmittert, amely segít a sportteljesítmény javításában, amellett, hogy javítja a szénhidrátérzékenységet, és tápanyagszállítóként is működik.

Formátum:

Amix CarniShot 3000mg 20 x 60 ml

Javasolt használat

Az alapvető napi adag 1 ampulla (60 ml). Vegye be kb. 30-45 perccel a fizikai teljesítmény előtt.

Ne lépje túl a maximális napi adagot.  

További információk

Iz

Mango, Lemon, Mojito

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top