Barion Pixel
Kérdése van? info@metime24.hu

AMIX Nutrition – Anabolic Masster 2200g

17 239 Ft

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

Anabolic Masster

Komplex Tömegnövelő Mátrix

Egyedülálló táplálékkiegészítő a legmagasabb igényeknek kifejlesztve. Egy alap minőségi fehérje kombináció és az összetett magas minőségű szénhidrátok tökéletes keveréke. Olyan összetevőkkel mint a Creatin Monohidrát, Kre-Alkalyn, CEE, L-Glutamine, L-Arginine-AKG, BCAA, Tribulus, Guggul.

KIROBBANÓ ERŐT AD!!!

Ha nem akarod elpazarolni az idődet, kutatni a szükséges és hatásos termékkombinációkat, akkor az Anabolic Masster a Megoldás kulcsa.

„All In One” minden az egyben termék,ami felöleli a leghatékonyabb alapanyagok teljes választékát. Az Anabolic Masster egy speciális fehérjekeveréket tartalmaz: Whey protein concentrátumot, Beef aminót (argentin marhamájból kivonva), egyedűlálló ioncserével előállított CFM proteint.

Tökéletes aminósav összetétel: Hidrolizált whey protein, Egg albumin. Anabolic Masster tartalmaz egy egyedülálló nagy molekulaszerkezetű lassú felszívódású szenhidrátot (VITARGO) és gyors felszívódású szénhidrátokat.

Adagolása:

Az alapvető napi adag 100gr.
50gr (1,5 mérőkanál) 1 órával edzés elött és 1 adag 50gr edzés után.
A termék turmixolásánál az íz és édesség érzet változhat ha vízzel vagy tejjel keverjük.

További információk

Iz

Chocolate, Forest Fruits, Strawberry, Vanilia

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top