Kérdése van? info@metime24.hu

100% Soy Protein Isolate NON GMO

3 949 Ft

‘- organikus forrásból származó

– magas fehérjetartalmú

– GMO mentes

 

Cikkszám: 6390193421 Kategóriák: ,

Leírás

A 100% Soy Protein Isolate NON GMO kiváló minőségű szójafehérje-izolátum, nem tartalmaz GMO-forrásokat. Kivállóan alkalmas a megfelelő mennyiségű napi fehérjebevitel biztosítására, ezzel segítve az izmok helyreállítását és növekedését. Növényi eredetű, és olyan sportolók számára alkalmas, akik nem fogyasztanak állati eredetű termékeket.

Előnyök:

gyorsítja az izmok regenerálódását

elősegíti az izomtömeg növekedést
csak növényi összetevőkből áll
100% szójafehérje izolátum
GMO-mentes
vegetáriánusok is fogyaszthatják
magas rosttartalom

cukormentes

Stevia-val és fruktózzal édesítve
kevesebb, mint 1 g zsír adagonként

Azoknak a sportolóknak, akik nem fogyasztanak húst és állati eredetű élelmiszereket, rendkívül nehéz bevinni a szevzet napi megfelelő mennyiségű fehérjeigényét pusztán élelmiszerekből. A 100% Soy Protein Isolate NON GMO-val ez a probléma megoldódik. A szójafehérje az összes növényi eredetű fehérjeforrás közül a legmagasabb biológiai értékkel és a legoptimálisabb aminosav-profillal rendelkezik. A 100% Soy Protein Isolate NON GMO nem tartalmaz cukrot vagy laktózt vagy mesterséges édesítőszereket, mint az aszpartám. A HAYA LABS a Stevia természetes édesítő tulajdonságait használja. Mindezek mellett ez a fehérje a magas rosttartalmának köszönhetően javítja az emésztést. A 100% Soy Protein Isolate NON GMO tökéletes választás azoknak, akik izomtömeget akarnak növelni anélkül, hogy túlzott mennyiségű szénhidrátot és zsírt fogyasztanának.

Egy adag: 27 g (1 adagolókanál)
Ajánlott alkalmazás: naponta egy adagot fogyasszon 250-300 ml vízben oldva. Edzésnapokon az edzés után.

Csomag tartalma: 17 adag

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top