Kérdése van? info@metime24.hu

100% Pure All Natural Whey Protein ISO Vanilla / 454 g

3 990 Ft

100% Pure All Natural Whey Protein Vanilla – ízesítetlen tejsavófehérje-koncentrátum, amely csak természetes édesítőszereket tartalmaz, Stevia-t és természetes vaníliát.

Cikkszám: 858047007090 Kategóriák: ,

Leírás

100% Pure All Natural Whey Protein Vanilla ízesítetlen tejsavófehérje-koncentrátum, amely csak természetes édesítőszereket tartalmaz, Stevia-t és természetes vaníliát.

Előnyök:

100% savófehérje
vanília ízű
aszpartám és más mesterséges édesítőszer mentes
stevia-val édesítve
segít az izomtömeg növelésében
segíti az izomnövekedést
gyorsan felszívódik

A tejsavófehérje egy komplex fehérjeforrás, amely biztosítja a szervezet számára az összes esszenciális aminosavat és így javítja az izmok regenerációját és növeli az izomnövekedést. Nagyon gyorsan és könnyen felszívódik, ami elengedhetetlen egy edzés utáni fehérjeital esetében. 100% Pure All Natural Whey Protein Vanilla segít a megfelelő mennyiségű napi fehérje-igény biztosításában. 100% Pure All Natural Whey Protein Vanilla is csak természetes Stevia-val és vaníliával van édesítve ill. ízesítve. Minimális mennyiségű szénhidrátot és zsírt tartalmaz. Ez 100% tiszta, természetes tejsavófehérje vaníliával!

Egy adag: 32 g (1 adagolókanál)
Ajánlott alkalmazás: naponta 1 adag, lehetőleg edzés után azonal.
Csomag tartalma: 14 adag

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top