Kérdése van? info@metime24.hu

Arcjóga arctorna módszer és az Anti-ageing arctorna megalapítója

Az Arcjóga®Arctorna módszer és az Anti-ageing arctorna megalkotója.

Létrehozta a Kebelle-melltorna programot és az Állkapocs-arcszimmetria tornát.

Kozmetikus, diplomáját felnőttképzési szakon szerezte. 

Két könyvet írt a természetes szépségápolás témában.

„Mindig vonzott a fiatalodás természetes módja, a természet megannyi csodálatos – szintetikus anyagokkal nem pótolható – remekműve. 

2007-ben született a kisfiam, a baba körüli teendők, a kialvatlanság, önmagam háttérbe szorítása alaposan nyomott hagyott az arcomon. Nem éreztem jól magam a bőrömben és tudtam, hogy ez az állapot nem tartható fenn sokáig. Elkezdtem keresni azokat a lehetőségeket, módszereket, amivel ennek a romboló folyamatnak megálljt lehet parancsolni.

Arra gondoltam, ha a terhesség és a szülés vagy elhízás után végbemenő fizikai változások idővel helyreállíthatók, a megfelelő testedzéssel, táplálkozással, bőrápolással, akkor ez miért ne működhetne az arcon is?

Az emberi test egészét vettem alapul, sejtszinten kezdtem el gondolkozni, hiszen a testben minden kis sejtecske egyformán működik.

Öt nőből három érzi magát szépnek, de ötből öten változtatnának a külsejükön, főként az arcukon. A természetes szépség örök érték. Az Arcjóga® Arctorna és Facelift gyakorlatok ennek megőrzését segítik. 

Életünk legszebb pillanatai örökbe bevésődnek az emlékezetünkbe. 

Viszont egykönnyen azt sem felejtjük el, mikor megpillantjuk az első ráncokat. 

De ez a pillanat nem kell, hogy feltétlen kellemetlen emlék maradjon: lehet ez a pillanat, ami a tudatosság útján indít el.

Igen! Kezünkbe vehetjük az irányítást. Rajtunk múlik, hogy milyen a tekintetünk, milyen az arcunk, vannak-e ráncaink, sőt azt is befolyásolhatjuk, hogy hány évesnek látnak mások.

A beletörődésen kívül létezik egy másik út is, a rossz beidegződéseken lehet változtatni, és mi magunk tehetjük a legtöbbet azért, hogy arcunk szebb és fiatalosabb legyen. 

Küldetésemnek tartom, hogy a módszer mindenki számára elérhető legyen, ezért a szakmai megjelenéseken túl folyamatosan tartok workshopokat, tréningeket.”

„Légy szép és ragyogj!”

Várlak szeretettel erre a közös, izgalmas utazásra.

Koós Viki

Weboldal: https://arcjoga.hu

november 9, 2020

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top