Kérdése van? info@metime24.hu

Ha úgy érzed Téged is állandó fáradság gyötör, esetleg indokolatlan súlygyarapodást is tapasztalsz hasi tájékon, gyakran előfordul szédülés, amikor hirtelen fel kell állnod, folyamatos aggódás, türelmetlenség és idegesség jellemez, nehezebben tudsz koncentrálni, csökkent nemi vágy és PMS tünetek is jelentkeznek, alvási problémáid vannak, néha szorongóvá válasz, önbizalomhiánnyal is küzdesz, sőt ha már pajzsmirigy probléma vagy inzulinrezisztencia is felütötte a fejét, akkor ez a kurzus válasz lehet a problémáidra

 Greff Brigitta vagyok, több éve dolgozom Holisztikus – és Funkcionális táplálkozási szakértőként, fontosnak tartom, hogy a problémáknak, ne a tüneteire találjunk természetes megoldásokat, hanem keressük meg a probléma okát és azt támogassuk megfelelő étkezéssel és természetes módszerekkel. Ugye a te nagyid is, azt tanította, hogy gyökerestől kell megszüntetni a problémát? Nos, ez az állítás, itt is ugyanígy megállja a helyét! Hisz gondoljunk csak bele, a tüneti kezelések lehet jók ideig-óráig, de a probléma gyökerére nem lesz hatással.

Én már 23 évesen mellékvese kifáradással küzdöttem, bár akkor még fogalmam se volt róla, mivel csak a következményének a tüneteit tapasztaltam magamon, ez pedig a pajzsmirigy alulműködéses tünetek voltak. És hogy hogyan lett a mellékvese kifáradásból pajzsmirigy alulműködésem?

Hogyan képes a mellékvese kifáradás az egész szervezetünkre hatni? Hogyan előzhetjük meg? Illetve ha már kialakult, hogyan tudunk ezen változtatni?

Gyere és tarts velem, ebben a kurzusban, ahol elmagyarázom, hogyan alakul ki a mellékvese kifáradás illetve ez a picike szerv, milyen hatással van az egész hormonrendszerünkre, pajzsmirigy hormonoktól kezdve a női hormonokig.

 

A kurzusban segítséget nyújtok, hogyan ismerheted fel és előzheted meg. 

Ha esetleg már érintett vagy, megmutatom, hogyan támogathatod a szervezeted.

Részletesen elmagyarázom, a szerveztünkben lejátszódó folyamatokat és összefüggéseket, hogyan juthatunk el a pajzsmirigy alulműködésig vagy akár az inzulinrezisztenciáig.

Mely ételeket érdemes kerülni és miket kell rendszeresen beiktatni az étrendünkben. 

A táplálkozásunk nagyban befolyásolja egészségügyi állapotunkat. Azonban nem szabad megfeledkezni a lelki egyensúlyunkról sem.

 

Bármikor tarthatsz szünetet ha elfoglalt vagy, így bármikor visszatérhetsz hozzá. 

 

Ha Te is szeretnél egy egészséges, kiegyensúlyozott életet, tarts Velem, ebben 15. leckés kurzusban! 

 

Ha megvásárolod a kurzust, örökre a tiéd, így ha kell egy kis motiváció, bármikor újra ismételheted!

 

Bemutatkozás:

Greff Brigitta vagyok, Holisztikus – és funkcionális táplálkozási szakértő, leendő Természetgyógyász. 

Ahogy a legtöbb esetben, engem is a saját személyes történetem vezetett el odáig, hogy kezembe vettem az egészségem és megszabadultam az egészségügyi kihívásaimtól, mint hormonális egyensúlytalanságok, ösztrogén dominancia, mellékvese kifáradás, pajzsmirigy alulműködés és PCOS.

Hosszú utat jártam be, számos képzést elvégeztem, itthoni és külföldi előadásokat hallgatva folyamatosan napra kész tudással szeretek rendelkezni és segíteni a hozzám fordulóknak. Kíváncsi természet vagyok, szeretem megérteni a dolgok működését és minden irányból megvizsgálni az adott problémát. A megértés és szervezetünk megismerésének fontosságát alkalmazom is, mivel úgy gondolom, ha megértjük a szervezetünk működését, sokkal könnyebben tudunk kialakítani egy egészséges életmódot is. A helyes táplálkozás és megfelelő spot mellett a lelki egyensúlyra is törekedni kell, mert így érhetünk el sikereket. 

Ha te is szeretnéd megismerni a szervezeted működését, akkor ne habozz, vágj bele a számodra szimpatikus kurzusaimba!

 

 

Tananyag

A tanterv nem található!

1 BEIRATKOZOTTAK

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top