Kérdése van? info@metime24.hu

Sajnos nagyon sok kapcsolat fut zátonyra ebben az átállásban, sokan adják fel, mert nem érzik a harmóniát egymás közt.

 

Ekkor lenne nagyon fontos megértenünk saját és párunk verbális és non-verbális kommunikációját, más szóval testi és szóbeli üzeneteit.

 

Az emberek szeretetnyelve különböző, van, akinek az ajándékok jelentik a szeretet kinyilvánítását, van, akinek egy ölelés.

 

Ha különbözünk ilyen téren, vagy ami ennél sokkal rosszabb, nem is ismerjük sem saját szeretetnyelvünket, sem párunkét, úgy igazán nagy félreértések és megbántódások fenyegethetik kapcsolatainkat. Ezzel szemben, ha tisztában vagyunk saját magunk és kedvesünk szeretetnyelvével is, úgy egy olyan eszközt kapunk a kezünkbe, mellyel kapcsolatunk egy sokkal tudatosabb, magasabb szintre emelhetjük. Ez a kurzus pontosan ebben segít neked.

 

Gyere és tanuld meg, hogyan is szeretsz és hogyan szeretnek mások igazán.

 

Ha megvásárolod a kurzust, örökre a tiéd, így ha kell egy kis motiváció bármikor újra ismételheted!

Tananyag

A tanterv nem található!

2 BEIRATKOZOTTAK

Rólunk

A metime24 az önmagadra szentelt minőségi idő,amikor bármit csinálhatsz ami örömet jelent. Minden ami a személyes fejlődésed segíti hiszen mindannyiunknak a belső harmónia megteremtése a cél. Legyen az önfejlesztés, sport, egészséges táplálkozás, szépségápolás. Velünk hiteles előadók segítségével inspirálódhatsz, fejlődhetsz. Adj időt magadnak, magadra! Mert ez az idő feltölt energiával és segít, hogy jobban megismerd önmagad!
top